Ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα στις Σέρρες

Ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα και στις...

Σύλληψη και τσουχτερό πρόστιμο σε 39χρονο στις Σέρρες

Με χειροπέδες έφυγε από το κέντρο διασκέδασης...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Τα εύσημά του για τον τρόπο λειτουργίας της Δομής Μεταναστών Σερρών απέδωσε την Παρασκευή στη Διοικήτριά της Δήμητρα Παναγιωτάκη ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μάνο Λογοθέτη και τον Ειδικό Γραμματέα Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων Ευάγγελο-Απόστολο Κωνσταντίνου είχε συνάντηση με τα στελέχη της Δομής, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες φιλοξενίας και τα έργα του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε δηλώσεις του υποστήριξε την αλλαγή εικόνας που παρουσιάζει το μεταναστευτικό στη Β. Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο, υπογραμμίζοντας την μείωση του αριθμού των Δομών Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών από 12 σε 10, όπως και την μείωση του ποσοστού αποσυμφόρησής τους, το οποίο αγγίζει στο 40%.

Την επίσκεψη του Υπουργού ακολούθησε και ο βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. Τάσος Χατζηβασιλείου.

Κατά τη διάρκεια της μέρας ο κ. Μηταράκης θα πραγματοποιήσει διαδοχικές επισκέψεις στις Δομές Σιντικής και Διαβατών.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 376 επισκέπτες