Μικρός και την Τετάρτη ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών. Μόλις 1 κατέγραψε η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ.

Με απόφαση του Δημοτικής Αρχής Σερρών λόγω αυξημένης θερμοκρασίας την Τετάρτη δεν θα λειτουργήσουν τα ολοήμερα τμήματα των σχολείων (Νηπιαγωγεία – Δημοτικά) της περιοχής του Δήμου Σερρών και την Πέμπτη 24/6/2021 τα εν λόγω σχολεία θα παραμείνουν κλειστά- σε αναστολή, λόγω θερμών καιρικών συνθηκών.

Στα 5 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ.

Στα 2 ανέρχονται την Παρασκευή τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ.

Κατά τη διάρκεια ελέγχων διαπιστώθηκε ότι στον πρώτο όροφο της καφετέριας εξυπηρετούνταν 15 θαμώνες όρθιοι, κατά παράβαση των μέτρων.

Στα 2 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 324 επισκέπτες