Η εμπειρία brunch γίνεται θεσμός στο νέο κατάστημα Γατίδης Brunch Spot.

Το brunch είναι μια απολαυστική συνήθεια. Όμως, από τη συνήθεια μέχρι την έννοια της συνολικής εμπειρίας υπάρχει μια διαφορά που φέρει την υπογραφή της Γατίδης Fresh, επί της οδού Κομνηνών 40 και 8ης Μαΐου γωνία.

Οι φούρνοι προθερμάνθηκαν και επιτέλους οι δρόμοι του Σκουτάρεως θα μοσχομυρίσουν από τα εκλεκτά προϊόντα της ιστορικής μπουγάτσας το Γωνιακό!

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) «Συν’Υπαρξη» ήρθε για να δώσει νέα πνοή και δημιουργική απασχόληση σε παιδιά, νέους και ενήλικες με αναπηρία.

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Συν’Υπαρξη» άνοιξε τις πόρτες του και δέχεται παιδιά ηλικίας από πέντε(5) ετών και άνω, καθώς επίσης εφήβους και ενήλικες. Με δραστηριότητες, που στοχεύουν στην καλλιέργεια της αυτονομίας και δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν και να καλλιεργήσουν τις δυνατότητες τους.           

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) «Συν’Υπαρξη» ήρθε για να δώσει νέα πνοή και δημιουργική απασχόληση σε παιδιά, νέους και ενήλικες με αναπηρία. Η Δομή λειτουργεί όλες τις εργάσιμες ημέρες και σε δύο(2) βάρδιες από τις 06:30-14:30 και από τις 14:30-22:30 για έντεκα(11) μήνες το χρόνο.    (σσ από 01/09 έως 31/07).   Μάλιστα, όλες οι παροχές του Κέντρου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 282 επισκέπτες