Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο Κώστας Κουτούσης, αντιπρόεδρος του Σωματείου Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Σερρών και μέλος του ΚΚΕ Σερρών. Δραστήριο άτομο, συνδικαλίσθηκε για πολλά χρόνια.

Ο Κώστας Κουτούσης διακρινόταν για την μαχητικότητα, την αγωνιστικότητα και την ντομπροσύνη του, κερδίζοντας την εκτίμηση των συναδέρφων του οι οποίοι τον εξέλεγαν να τους αντιπροσωπεύει στα συλλογικά όργανα.

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε η ΟΕΒΕΣ Σερρών:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του εκλεκτού μας μέλους και συνεργάτη Κωνσταντίνου Κουτούση.

Με το ήθος του, την εργατικότητα του και το αγωνιστικό του πνεύμα κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε το ΚΚΕ Τ.Ο. Σερρών:

«ΕΦΥΓΕ» Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΟΥΣΗ
Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα (5/5/2021)τον σύντροφο Κώστα Κουτούση, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορονοΐο.
Γεννημένος στη Νιγρίτα Σερρών, οργανώθηκε στο κόμμα στο οποίο έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του.
Ανυποχώρητος, μαχητικός, ιδιαίτερα δραστήριος στο εργατικό - λαϊκό κίνημα της περιοχής με μεγάλη συμβολή και δράση στην παρέμβαση του κόμματος στους αυτοαπασχολούμενους.
Στα χρόνια 1989-1991 υπερασπίστηκε αταλάντευτα τα επαναστατικά χαρακτηριστικά και τη φυσιογνωμία του κόμματος. Υπήρξε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος για πολλά έτη και μέλος του Σωματείου Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Σερρών.
Σύντροφε Κώστα, θα σε θυμόμαστε πάντα να συζητάς, να υπερασπίζεσαι τα δίκια των βιοπαλαιστών αυτοαπασχολούμενων και του λαού, διαβαίνοντας από όλους πάγκους των λαϊκών και των πανηγυριών, με το χαμόγελο, με το χαρακτηριστικό σου αγωνιστικό πνεύμα και το ιδιαίτερο καυστικό χιούμορ. Θα σε θυμόμαστε να σε χαιρετούν και να σε αναγνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοί σου, όλοι οι λαϊκοί άνθρωποι γιατί ήξερες πολύ καλά να μιλάς στη γλώσσα τους, τη γλώσσα της βιοπάλης.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο σου Νίκη, στις δύο σου κόρες που λάτρευες και στις οικογένειες τους.

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών:

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών , εκφράζουν τη θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κουτούση.

Υπήρξε άνθρωπος με ακέραιο χαρακτήρα, έμπορος με ήθος και αξίες και αξιόλογος συνδικαλιστής που διακρινόταν από συναδελφική αλληλεγγύη και πρόσφερε πολλά στον συνδικαλισμό.

Ευχόμαστε ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δώσει στην οικογένεια του υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή την μνήμη του.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 423 επισκέπτες