Στις φλόγες τυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, όταν πήρε φωτιά ο κινητήρας του, στο 36ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης.

Αγωνία και αναστάτωση επικρατεί στους κατοίκους τοπικής κοινότητας του Δήμου Εμμανουήλ Παππά Σερρών, αφού θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε ο ιερέας του χωριού το Σάββατο.

Η εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη λόγω ελλιπούς δικογραφίας στον ηλικιωμένο από χωρίο της Σιντικής ο οποίος κατηγορήθηκε για αποπλάνηση ανήλικης κοπέλας. Η καταγγελία έγινε την Τετάρτη το απόγευμα από την μητέρα της ανήλικης με αποτέλεσμα την σύλληψη του 76χρονου άνδρα.

Οι πυροσβέστες ήταν αυτοί που απεγκλώβισαν ένα 47χρονο εργαζόμενο κτηνοτροφικής μονάδας ο οποίος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του , στην ορεινή Δασική περιοχή της ορεσκειας του Δήμου Βισαλτίας.

Ανακλήθηκε πρόστιμο που είχε επιβληθεί την προηγούμενη Κυριακή στον σύζυγο ιδιοκτήτριας σπιτιού στην Άνω Καμήλα Σερρών για άσκοπη μετακίνηση στην αυλή του σπιτιού του, από αστυνομικούς που είχαν επέμβει γύρω στις 5.30 το απόγευμα, την ώρα που το ζευγάρι συνέτρωγε στον αύλειο χώρο του σπιτιού τους με τέσσερις ακόμη φίλους τους.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 328 επισκέπτες